Rogers Plåt o svets

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Rogers Plåt o svets. Det finns flera bolag som liknar Rogers Plåt o svets i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Rogers Plåt o svets är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-02 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-10-20 så har Rogers Plåt o svets varit registrerat och sedan 2003-10-02 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Rogers Plåt o svets och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Rogers Plåt o svets så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Rogers Plåt o svets så kan ni göra det på 08-53170701.

Plåt och svetsarbeten, lego och nytillverkning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sundström, Roger Sigvard som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Rogers Plåt o svets har 461205-XXXX som sitt organisationsnummer.