G.H.R Performance Development

G.H.R Performance Development är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som G.H.R Performance Development finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

G.H.R Performance Development är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-18.

G.H.R Performance Development som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-08-17. Men sedan 2005-09-01 så har G.H.R Performance Development varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på G.H.R Performance Development så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7784480.

Botkyrka arbetar för att verksamheter som G.H.R Performance Development ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för G.H.R Performance Development. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Omvärldsanalys och profilering med uttalad etisk och estetisk värdegrund för organisationer och individer.

Firmatecknare för G.H.R Performance Development är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till G.H.R Performance Development och det är följande personer, Rosenberg, Nils Göran som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för G.H.R Performance Development är 461212-XXXX.