Tullinge Bygg & Mark Konsult

I Stockholms län så finns Tullinge Bygg & Mark Konsult. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Tullinge Bygg & Mark Konsult tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Tullinge Bygg & Mark Konsult är ej momsregistretat och har organisationsnummer 470520-XXXX.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

Tullinge Bygg & Mark Konsult är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Tullinge Bygg & Mark Konsult så sitter följande personer i styrelsen: ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bygg och markarbete. Upprättning av sprängplaner, bygghandlingar. Framtagning av handikapps utrustning vid om och nybyggnad, trädgårdsritningar och anläggning.