Interactum

I Stockholms län så finns Interactum. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Interactum tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Interactum är ej momsregistretat och har organisationsnummer 470705-XXXX.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-55062844.

Interactum är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Interactum så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Utbildning och konsultverksamhet inom dataområdet såsom produktion och försäljning av kundanpassade läromedel inom dataområdet, implementering hård- och mjukvarumässigt av datasystem, produktion av periodiska publikationer såsom kataloger för publicering konventionellt och på Internet samt utveckling av kundspecifika dataapplikationer inom det administrativa området.