CORAL SEA CHARTER

I Stockholms län så finns CORAL SEA CHARTER. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. CORAL SEA CHARTER tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

CORAL SEA CHARTER är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 470717-XXXX.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

CORAL SEA CHARTER är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-06-07.

I CORAL SEA CHARTER så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Charterverksamhet och båtuthyrning