T23 Construction

I Stockholms län så finns T23 Construction. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. T23 Construction tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

T23 Construction är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 470930-XXXX.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-6706732.

T23 Construction är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I T23 Construction så sitter följande personer i styrelsen: ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bygg- och anläggningsverksamhet med inriktning på byggnadsunderhåll och fastighetsservice, markanläggning och markunderhåll.