ATL: ANTENN & TELE & DATA

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter ATL: ANTENN & TELE & DATA. Det finns flera företag som liknar ATL: ANTENN & TELE & DATA i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

ATL: ANTENN & TELE & DATA är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-07-26 så har ATL: ANTENN & TELE & DATA varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är ATL: ANTENN & TELE & DATA och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med ATL: ANTENN & TELE & DATA så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ATL: ANTENN & TELE & DATA så kan ni göra det på .

Installation, montering, service och reparation av antenner, parabolantenner, kabel-tv, ljud, data telesignalanläggningar, videoutrustningar och system samt bil- och båtelektriska system

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lundin, Dan Olov Rafel som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ATL: ANTENN & TELE & DATA har 480302-XXXX som sitt organisationsnummer.