Wild Boar Publishing

480314-XXXX är organisationsnummer för företaget Wild Boar Publishing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wild Boar Publishing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Wild Boar Publishing finns i.

Wild Boar Publishing har varit registrerat sedan 1997-01-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Wild Boar Publishing så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Wild Boar Publishing är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Wild Boar Publishing är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wild Boar Publishing så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förlagsverksamhet och översättningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Wild Boar Publishing och det är Velner, Epp som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,