Åke Elm IT-konsult

Åke Elm IT-konsult är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Åke Elm IT-konsult finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Åke Elm IT-konsult är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-10-21.

Åke Elm IT-konsult som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-10-12. Men sedan 2004-10-21 så har Åke Elm IT-konsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åke Elm IT-konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-7088640.

Botkyrka arbetar för att bolag som Åke Elm IT-konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Åke Elm IT-konsult. Det finns flera bolag i Stockholms län.

IT-konsultverksamhet, IT-utbildning, teknisk journalistik, utbildning i mental träning.

Firmatecknare för Åke Elm IT-konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åke Elm IT-konsult och det är följande personer, Elm, Nils-Åke som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Åke Elm IT-konsult är 480620-XXXX.