Höglund ProSystem

Höglund ProSystem är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Höglund ProSystem finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Höglund ProSystem är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-11-08.

Höglund ProSystem som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-10-11. Men sedan 2001-11-08 så har Höglund ProSystem varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Höglund ProSystem så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53171719.

Botkyrka arbetar för att bolag som Höglund ProSystem ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Höglund ProSystem. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom data it-branschen såsom systemutveckling, programmering, support, projektledning, rådgivning, web-utveckling.

Firmatecknare för Höglund ProSystem är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Höglund ProSystem och det är följande personer, Höglund, Gert Roland som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Höglund ProSystem är 480709-XXXX.