UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST är ett av dem. Statusen för UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST är att Bolaget är aktivt.

UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST är ett Enskild firma och skapades 1987-04-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST ska trivas.

UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST och det finns flera verksamheter som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6853600.

.

De som är på något sätt har med UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST är KOIVISTO, SEPPO JUHANI som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

UTTRANS MARK OCH BYGGTJÄNST har 481004-XXXX som sitt organisationsnummer.