RINGKVISTS MÖBELSERVICE

481115-XXXX är organisationsnummer för verksamheten RINGKVISTS MÖBELSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RINGKVISTS MÖBELSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som RINGKVISTS MÖBELSERVICE finns i.

RINGKVISTS MÖBELSERVICE har varit registrerat sedan 1981-10-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RINGKVISTS MÖBELSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

RINGKVISTS MÖBELSERVICE är och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för RINGKVISTS MÖBELSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med RINGKVISTS MÖBELSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 08-53026329 eller genom brev på följande adress:

Möbelservice

Det finns olika personer som har en koppling med RINGKVISTS MÖBELSERVICE och det är RINGKVIST, LARS ERIK som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,