FIRMA BRITT ENGMAN

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter FIRMA BRITT ENGMAN. Det finns flera bolag som liknar FIRMA BRITT ENGMAN i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

FIRMA BRITT ENGMAN är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-12-04 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-09-16 så har FIRMA BRITT ENGMAN varit registrerat och sedan 2008-12-04 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är FIRMA BRITT ENGMAN och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med FIRMA BRITT ENGMAN så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med FIRMA BRITT ENGMAN så kan ni göra det på 08-7652978.

Projektledning, konsult och service inom reklam och marknadsföring.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Engman, Britt Sylvia som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

FIRMA BRITT ENGMAN har 490422-XXXX som sitt organisationsnummer.