PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT

PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT är ett bolag som finns i Botkyrka. I PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT finns det lite olika personer som är förknippade och det är VESTERBERG, PER ANDERS som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT på telefon .

Konsultverksamhet inom elektronikområdet

Idag är PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT av bolagstypen Enskild firma.

PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT innehar ej F-skattsedel och PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT så är det följande:

PER WESTERBERGS ELEKTRONIKKONSULT har 490618-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.