NURI GERGIN SUPER KEMTVÄTT OCH SKRÄDDERI

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter NURI GERGIN SUPER KEMTVÄTT OCH SKRÄDDERI. Det finns flera verksamheter som liknar NURI GERGIN SUPER KEMTVÄTT OCH SKRÄDDERI i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

NURI GERGIN SUPER KEMTVÄTT OCH SKRÄDDERI är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-05-12 så har NURI GERGIN SUPER KEMTVÄTT OCH SKRÄDDERI varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är NURI GERGIN SUPER KEMTVÄTT OCH SKRÄDDERI och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med NURI GERGIN SUPER KEMTVÄTT OCH SKRÄDDERI så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med NURI GERGIN SUPER KEMTVÄTT OCH SKRÄDDERI så kan ni göra det på 08-67808288.

Kemtvätt och skrädderiverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag GERGIN, NURI som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

NURI GERGIN SUPER KEMTVÄTT OCH SKRÄDDERI har 491101-XXXX som sitt organisationsnummer.