LENA LÖFGREN BJERNER

LENA LÖFGREN BJERNER är ett bolag som finns i Botkyrka. I LENA LÖFGREN BJERNER finns det lite olika personer som är förknippade och det är LÖFGREN BJERNER, LENA KRISTINA som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LENA LÖFGREN BJERNER så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LENA LÖFGREN BJERNER på telefon 08-7781388.

Journalistik

Idag är LENA LÖFGREN BJERNER av bolagstypen Enskild firma.

LENA LÖFGREN BJERNER är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LENA LÖFGREN BJERNER innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och LENA LÖFGREN BJERNER är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LENA LÖFGREN BJERNER så är det följande:

LENA LÖFGREN BJERNER har 491103-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.