Euro Moda

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Euro Moda är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Euro Moda är ett av dem. Statusen för Euro Moda är att Bolaget är aktivt.

Euro Moda är ett Enskild firma och skapades 1995-09-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där företaget finns i jobbar för att företag som Euro Moda ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med barn- och damkläder, skor, present, smycken, skinnkläder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Euro Moda inte är momsregistrerat.

Idag är Euro Moda och det finns flera företag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Euro Moda så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Euro Moda är Dang, Sarod Singh som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Euro Moda har 500130-XXXX som sitt organisationsnummer.