Sjöstugans Bygg

I Stockholms län så finns Sjöstugans Bygg. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Sjöstugans Bygg tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Sjöstugans Bygg är momsregistrerat sedan2003-02-06 och har organisationsnummer 500429-XXXX.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

Sjöstugans Bygg är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-02-06.

I Sjöstugans Bygg så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Utföra ombyggnad och reparera gamla hus samt även bygga nya hus. Snickeriarbeten såväl inne som ute i hus och lägenheter.