Ola Billingfors Konsult Service

Ola Billingfors Konsult Service är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Ola Billingfors Konsult Service finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ola Billingfors Konsult Service är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Ola Billingfors Konsult Service som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-09-03. Men sedan 1997-01-01 så har Ola Billingfors Konsult Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ola Billingfors Konsult Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55440348.

Botkyrka arbetar för att bolag som Ola Billingfors Konsult Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ola Billingfors Konsult Service. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsulttjänster inom ekonomi, personal, rehabilitering samt verksamhetsledning.

Firmatecknare för Ola Billingfors Konsult Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ola Billingfors Konsult Service och det är följande personer, Billingfors, Hans Ola som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ola Billingfors Konsult Service är 500715-XXXX.