HR - Beauty & Color

HR - Beauty & Color är ett företag som finns i Botkyrka. I HR - Beauty & Color finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waldén, Renata som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med HR - Beauty & Color så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HR - Beauty & Color på telefon 08-53183733.

Skönhetsbehandlingar, hud och kroppsvård. Administration och datahandlig, systemutveckling inom data. Teknisk entreprenad. Elinstallationer. VVS-installationer.

Idag är HR - Beauty & Color av bolagstypen Enskild firma.

HR - Beauty & Color är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HR - Beauty & Color innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-07-13 och HR - Beauty & Color är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-07-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HR - Beauty & Color så är det följande:

HR - Beauty & Color har 501026-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.