QaKonsult

I Stockholms län så finns QaKonsult. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. QaKonsult tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

QaKonsult är momsregistrerat sedan2004-04-01 och har organisationsnummer 510320-XXXX.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-53027902.

QaKonsult är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-04-01.

I QaKonsult så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Försäljningsagentur för hustillverkare, kvalitetsansvar inom husbyggnation och nläggningsteknik enligt överensstämmelse med Plan- och Bygglagen, tekniska utredningar inom området husbyggnation och anläggningsteknik, datakonsult inom systemutveckling, verifiering, driftsättning och test samt organisationskonsult inom bemanningsplanering och organisationsutveckling.