K. SAMUELSSONS MÅLERI

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter K. SAMUELSSONS MÅLERI. Det finns flera företag som liknar K. SAMUELSSONS MÅLERI i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

K. SAMUELSSONS MÅLERI är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1989-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1976-05-26 så har K. SAMUELSSONS MÅLERI varit registrerat och sedan 1976-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är K. SAMUELSSONS MÅLERI och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med K. SAMUELSSONS MÅLERI så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med K. SAMUELSSONS MÅLERI så kan ni göra det på .

Måleriverksamhet

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag SAMUELSSON, KURT WERNER som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

K. SAMUELSSONS MÅLERI har 510522-XXXX som sitt organisationsnummer.