FOS Fest & Städ

FOS Fest & Städ är ett företag som finns i Botkyrka. I FOS Fest & Städ finns det lite olika personer som är förknippade och det är Höckert, Eeva Liisa som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med FOS Fest & Städ så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå FOS Fest & Städ på telefon 08-53039017.

Företaget skall bedriva följande verksamhet: Arragemang av fester, catering, städtjänster och andra hushållsnära tjänster, fastighetsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är FOS Fest & Städ av bolagstypen Enskild firma.

FOS Fest & Städ är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

FOS Fest & Städ innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och FOS Fest & Städ är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FOS Fest & Städ så är det följande:

FOS Fest & Städ har 510615-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.