Tingsberget Kattpensionat och Kennel

Tingsberget Kattpensionat och Kennel är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Tingsberget Kattpensionat och Kennel finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tingsberget Kattpensionat och Kennel som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-06-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tingsberget Kattpensionat och Kennel så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att företag som Tingsberget Kattpensionat och Kennel ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tingsberget Kattpensionat och Kennel. Det finns flera företag i Stockholms län.

Kattpensionat, försäljning av djurfoder samt tillbehör, blomsterdekorationer samt växtinredningar. kennel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tingsberget Kattpensionat och Kennel är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tingsberget Kattpensionat och Kennel och det är följande personer, Forsell, Eva Christina som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Tingsberget Kattpensionat och Kennel är 510819-XXXX.