STERINA

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och STERINA är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och STERINA är ett av dem. Statusen för STERINA är att Bolaget är aktivt.

STERINA är ett Enskild firma och skapades 1994-04-05. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som STERINA ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Barnomsorg.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STERINA inte är momsregistrerat.

Idag är STERINA och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med STERINA så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53038048.

.

De som är på något sätt har med STERINA är Lacko, Elisabet Erzebet som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

STERINA har 520206-XXXX som sitt organisationsnummer.