Hamringe Billackering

Hamringe Billackering är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Hamringe Billackering finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hamringe Billackering som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-04-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hamringe Billackering så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att företag som Hamringe Billackering ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hamringe Billackering. Det finns flera företag i Stockholms län.

Lackering av bilar och Mc.

Firmatecknare för Hamringe Billackering är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hamringe Billackering och det är följande personer, Grundström, Frank Ronnie Axel som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hamringe Billackering är 520502-XXXX.