TARELP

TARELP är ett företag som finns i Botkyrka. I TARELP finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Sven Lennart som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med TARELP så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå TARELP på telefon 08-53025710.

Taxiverksamhet samt bilreparationer

Idag är TARELP av bolagstypen Enskild firma.

TARELP är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

TARELP innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och TARELP är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TARELP så är det följande:

TARELP har 520927-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.