Firma Benny Förnemark

521120-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Benny Förnemark. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Benny Förnemark är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Firma Benny Förnemark finns i.

Firma Benny Förnemark har varit registrerat sedan 1992-10-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Benny Förnemark så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Firma Benny Förnemark är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Firma Benny Förnemark är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Benny Förnemark så kan ni göra det på telefon genom 08-53029515 eller genom brev på följande adress:

Inom fastighet förekommande arbeten såsom målning, snickeri, städning, golv och mattor

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Benny Förnemark och det är Förnemark, Erik Benny som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, Vallin Förnemark, Yvonne Ingegerd som är född 1955 och har titeln Prokurist,