The Seven Brothers

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter The Seven Brothers. Det finns flera bolag som liknar The Seven Brothers i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

The Seven Brothers är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-04-13 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1996-10-11 så har The Seven Brothers varit registrerat och sedan 2001-04-13 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är The Seven Brothers och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med The Seven Brothers så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med The Seven Brothers så kan ni göra det på 070-7492381.

Kulturella och tekniska arrangemang och festivaler inom teater, film och musik samt utställningar och modeshower. Export och import av kulturgrupper eller enskilda kulturpesonligheter. Samordning av tekniska, ekonomiska och administrativa tjänster vid ovanstånde arrangemang.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Balogh, Andras Zoltan som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

The Seven Brothers har 521129-XXXX som sitt organisationsnummer.