VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund

VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-01.

VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-04-02. Men sedan 2007-03-01 så har VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53175667.

Botkyrka arbetar för att bolag som VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva vvs-handel.

Firmatecknare för VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund och det är följande personer, Eklund, Tord Ronnie som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för VVS- Fixarkonsulten Ronnie Eklund är 521206-XXXX.