Kicki Health Care

Kicki Health Care hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Kicki Health Care finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Kicki Health Care tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kicki Health Care har haft sedan 2002-09-05. Kicki Health Care har funnits sedan och 2002-09-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kicki Health Care så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Kicki Health Care har idag 530125-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kicki Health Care

Naturterapeut. Ge naturterapeutiska behandlingar såsom massage, akupressur, shiatsu, reiki, kinesiologi. Rekommendera och även sälja naturprodukter, vitaminer och mineraler för egenvård.

I Kicki Health Care så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tsaos, Anna Kristina som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .