Perfectintro

I Stockholms län så finns Perfectintro. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Perfectintro tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Perfectintro är momsregistrerat sedan2007-11-01 och har organisationsnummer 530301-XXXX.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-4573708.

Perfectintro är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-11-01.

I Perfectintro så sitter följande personer i styrelsen: ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Reklam, tryck, musik och filmverksamhet.