EMQ Wave

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter EMQ Wave. Det finns flera verksamheter som liknar EMQ Wave i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

EMQ Wave är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-09-05 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-09-23 så har EMQ Wave varit registrerat och sedan 2002-09-05 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är EMQ Wave och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med EMQ Wave så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med EMQ Wave så kan ni göra det på 08-7784700.

Konsultverksamhet inom mikrovågsteknik, mikroelektronik och relaterade områden.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Gustav Ronny som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

EMQ Wave har 530521-XXXX som sitt organisationsnummer.