Up-Scale

530530-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Up-Scale. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Up-Scale är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Up-Scale finns i.

Up-Scale har varit registrerat sedan 1994-04-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Up-Scale så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-05.

Up-Scale är och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Up-Scale är följande:

Vill ni komma i kontakt med Up-Scale så kan ni göra det på telefon genom 08-7788009 eller genom brev på följande adress:

Reklamproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Up-Scale och det är Engborg, Ulf Birger som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,