PGW Snickerier och entreprenader

PGW Snickerier och entreprenader är en verksamhet som finns i Botkyrka. I PGW Snickerier och entreprenader finns det lite olika personer som är förknippade och det är Walander, Per Göran Ingemar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med PGW Snickerier och entreprenader så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå PGW Snickerier och entreprenader på telefon .

Tillverkning och försäljning av snickeri- och inredningsprodukter samt entreprenadarbeten såsom markberedning, anläggningsarbeten och vägarbeten.

Idag är PGW Snickerier och entreprenader av bolagstypen Enskild firma.

PGW Snickerier och entreprenader är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

PGW Snickerier och entreprenader innehar ej F-skattsedel och PGW Snickerier och entreprenader är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PGW Snickerier och entreprenader så är det följande:

PGW Snickerier och entreprenader har 540721-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.