Isabar Kött

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Isabar Kött är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Isabar Kött är ett av dem. Statusen för Isabar Kött är att Bolaget är aktivt.

Isabar Kött är ett Enskild firma och skapades 2003-07-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Isabar Kött ska trivas.

Isabar Kött är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Grossisthandel med charkvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Isabar Kött är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är Isabar Kött och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Isabar Kött så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Isabar Kött är Isabar, Chamoun som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Isabar Kött har 550310-XXXX som sitt organisationsnummer.