Sifil

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Sifil är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sifil är ett av dem. Statusen för Sifil är att Bolaget är aktivt.

Sifil är ett Enskild firma och skapades 1997-10-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sifil ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Översättning, sättning, undervisning, utbildning, guidning, tolkning och företagskonsultering såsom att erbjuda konsulttjänst åt småföretag i marknadsföringshänseende, kompetensutveckling av personalen och utveckling av företagen allmänt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sifil inte är momsregistrerat.

Idag är Sifil och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Sifil så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Sifil är Sabri, Hussein som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sifil har 550511-XXXX som sitt organisationsnummer.