Krizona Service

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Krizona Service är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Krizona Service är ett av dem. Statusen för Krizona Service är att Bolaget är aktivt.

Krizona Service är ett Enskild firma och skapades 1997-02-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Krizona Service ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Lokalvård och catering. Diverse kontorsarbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Krizona Service inte är momsregistrerat.

Idag är Krizona Service och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Krizona Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8933578.

.

De som är på något sätt har med Krizona Service är Hammarström, Eva Monica som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Krizona Service har 550601-XXXX som sitt organisationsnummer.