CoRe Redovisning

CoRe Redovisning är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som CoRe Redovisning finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CoRe Redovisning är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-06-24.

CoRe Redovisning som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-08-13. Men sedan 2004-06-24 så har CoRe Redovisning varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CoRe Redovisning så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55656592.

Botkyrka arbetar för att bolag som CoRe Redovisning ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för CoRe Redovisning. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer. Hemtjänstinsatser, personlig assistans åt barn och vuxna med funktionshinder.

Firmatecknare för CoRe Redovisning är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CoRe Redovisning och det är följande personer, Vasilescu, Cristina som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för CoRe Redovisning är 550603-XXXX.