Rahand Taxi

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Rahand Taxi. Det finns flera företag som liknar Rahand Taxi i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Rahand Taxi är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-05-15 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-04-20 så har Rahand Taxi varit registrerat och sedan 2000-05-15 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Rahand Taxi och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Rahand Taxi så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Rahand Taxi så kan ni göra det på 08-53171366.

Taxirörelse.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kader, Najat Saleh som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Rahand Taxi har 550701-XXXX som sitt organisationsnummer.