Medicinkonsult Bengt Wåhlin

Medicinsk konsultation.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Medicinkonsult Bengt Wåhlin vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Medicinkonsult Bengt Wåhlin ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1994-03-14 så skapades Medicinkonsult Bengt Wåhlin och bolaget är har F-skattsedel Medicinkonsult Bengt Wåhlin har haft det sedan 1994-01-01.

Medicinkonsult Bengt Wåhlin är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

551206-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Medicinkonsult Bengt Wåhlin och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Medicinkonsult Bengt Wåhlin så går det att nå dem via telefon på 08-7462032 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Medicinkonsult Bengt Wåhlin är Wåhlin, Bengt Åke som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .