Slagsta Marina Aktiebolag

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och Slagsta Marina Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Slagsta Marina Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Slagsta Marina Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Slagsta Marina Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1940-04-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Slagsta Marina Aktiebolag ska trivas.

Slagsta Marina Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva småbåtshamnsrörelse samt annan verksamhet inom fritidssektorn såsom camping, marknader, konserter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Slagsta Marina Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Slagsta Marina Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Slagsta Marina Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53177788.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Slagsta Marina Aktiebolag är Jansson, Per Stefan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andrén, Björn Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Ove Conrad Guldberg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmstrand, Roger Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Ivan Folke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Gina Marie som är född 1954 och har titeln SuppleantLehtinen, Kaj Erik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars-Olof Alfred som är född 1965 och har titeln Revisor, Merseburg, Björn Harald som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantCrescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Slagsta Marina Aktiebolag har 556039-3356 som sitt organisationsnummer.