Dustcontrol Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konstruktion och försäljning av utrustningar för stoftavskiljnings- och ventilationsanläggninar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dustcontrol Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Dustcontrol Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1952-09-03 så skapades Dustcontrol Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Dustcontrol Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dustcontrol Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556057-0938 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är Dustcontrol Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Dustcontrol Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-53194000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Haberl, Johann Karl -Haberl, Pirkko Elli Anneli

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dustcontrol Aktiebolag är Haberl, Johann Karl som är född 1946 och har titeln VD, Haberl, Pirkko Elli Anneli som är född 1946 och har titeln Vice VD, Haberl, Johann Karl som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Haberl, Pirkko Elli Anneli som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Purar, Mirko som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Uggowitzer, Nina Maria som är född 1973 och har titeln SuppleantBondeson, Mats Olof som är född 1954 och har titeln Revisor, Lundqvist, Leif Ebbe Mauritz som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.