DATEK Industrielektronik Aktiebolag

I Stockholms län så finns DATEK Industrielektronik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. DATEK Industrielektronik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

DATEK Industrielektronik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556102-8258.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-53410150 alternativt besöka eller skicka post till DATEK Industrielektronik Aktiebolag på följande adress Drottningv. 13, 147 31, Tumba.

DATEK Industrielektronik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I DATEK Industrielektronik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Blom, Rigmor Greta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ax, Erik Daniel som är född 1971 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning, service och försäljning av industrielektronik samt idka därmed förenlig verksamhet.