TMK Teknik Tullinge Mät- och konstruktionsteknik Aktiebolag

Bolaget skall konstruera och tillverka prototyper, verktyg och specialmaskiner inom maskinbranschen ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TMK Teknik Tullinge Mät- och konstruktionsteknik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är TMK Teknik Tullinge Mät- och konstruktionsteknik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1966-10-11 så skapades TMK Teknik Tullinge Mät- och konstruktionsteknik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel TMK Teknik Tullinge Mät- och konstruktionsteknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

TMK Teknik Tullinge Mät- och konstruktionsteknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556106-1119 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är TMK Teknik Tullinge Mät- och konstruktionsteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TMK Teknik Tullinge Mät- och konstruktionsteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-4499780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom TMK Teknik Tullinge Mät- och konstruktionsteknik Aktiebolag är Ryding, Per Anders som är född 1969 och har titeln VD, Ryding, Per Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Dag Harry som är född 1943 och har titeln Suppleant, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, Magnusson, Ingrid Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.