TON Invest AB

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och marknadsföring av utrustningar och system avseende elektronisk styrning för den tillverkande industrin samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom äga och förvalta fastigheter samt bedriva handel med värdepapper, såsom aktier och obligationer eller annan lös egendom samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TON Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är TON Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1967-02-27 så skapades TON Invest AB och bolaget är har F-skattsedel TON Invest AB har haft det sedan 1994-01-01.

TON Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1974-01-01

556108-7403 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är TON Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TON Invest AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom TON Invest AB är Nilsson, Sven Torsten Ingvar som är född 1938 och har titeln VD, Nilsson, Sven Torsten Ingvar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Agneta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Segerros, Erik Vilhelm Mattias som är född 1958 och har titeln Revisor, Segerros Revisionsbyrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .