Erik Arvidsson Företagsutveckling Aktiebolag

Bolaget skall driva rörelse i kommission avseende tillverkning och försäljning av varor resp. tjänster inom livsmedels- glas- verkstads- och plastindustrin, förvalta eget aktieinnehav, utveckla nya rörelsegrenar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Erik Arvidsson Företagsutveckling Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Erik Arvidsson Företagsutveckling Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1968-01-31 så skapades Erik Arvidsson Företagsutveckling Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Erik Arvidsson Företagsutveckling Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Erik Arvidsson Företagsutveckling Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556114-9385 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Erik Arvidsson Företagsutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Erik Arvidsson Företagsutveckling Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Erik Arvidsson Företagsutveckling Aktiebolag är Arvidsson, Erik som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Larshag, Gun Inger som är född 1937 och har titeln Suppleant, Rönnestig, Sven Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Malmqvist, Pia Christina som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Företagsrevision RRS. som är född och har titeln Revisor, PCM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.