Alfabetic Aktiebolag

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och Alfabetic Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Alfabetic Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Alfabetic Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Alfabetic Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-11-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där företaget finns i jobbar för att företag som Alfabetic Aktiebolag ska trivas.

Alfabetic Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bearbetning och försäljning av reflexmaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alfabetic Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Alfabetic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Alfabetic Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53039020.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Alfabetic Aktiebolag är Janzon, Per-Gunnar Elias som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Inga-Lill Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Röcklinger, Åke Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Västerled Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Alfabetic Aktiebolag har 556154-2845 som sitt organisationsnummer.