JK Öberg AB

JK Öberg AB är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som JK Öberg AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JK Öberg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

JK Öberg AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1980-02-04. Men sedan 1981-01-01 så har JK Öberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Elgentorpsv. 25, 0 , Tullinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JK Öberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7785613.

Botkyrka arbetar för att bolag som JK Öberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JK Öberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom trävaru- och byggnadsmaterialbranschen, samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JK Öberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Öberg, Jan-Evert -Öberg, Kersti Ingeborg.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JK Öberg AB och det är följande personer, Öberg, Jan-Evert som är född 1946 och har titeln VD, Öberg, Jan-Evert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Kersti Ingeborg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Jan Joachim som är född 1973 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant.LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JK Öberg AB är 556203-5203.