Westvalls Transport Aktiebolag

Westvalls Transport Aktiebolag är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Westvalls Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Westvalls Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Westvalls Transport Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1982-11-12. Men sedan 1982-01-01 så har Westvalls Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bofinkv. 2, 147 71, Grödinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Westvalls Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53025555.

Botkyrka arbetar för att företag som Westvalls Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Westvalls Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Westvalls Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Westvalls Transport Aktiebolag och det är följande personer, Westvall, Per Stefan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Haag Westvall, Mona som är född 1954 och har titeln Suppleant, Löfström, Lars Uno som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars Löfström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Westvalls Transport Aktiebolag är 556222-7248.